Peter Lauer - ny producent fra Saar

Weingut Peter Lauer er en fremtrædende vinproducent beliggende i Ayl ved Saarfloden i Tyskland. Vinhuset blev grundlagt af Peter Lauer Sr. i det 19. århundrede og har siden forblevet en familieejet virksomhed, nu ledet af Florian Lauer.

Weingut Peter Lauer er kendt for at producere højtkvalitetsvine, især af druesorten Riesling, som er en af de mest prestigefyldte druer i Mosel Ruwer Saar. Vinhuset ejer og dyrker vinmarker i nogle af de bedste områder i Moseldalen, herunder verdensberømte vinmarker som Ayler Kupp, Schonfels og Neuenberg.

Vinene fra Weingut Peter Lauer karakteriseres af deres elegance, kompleksitet og høje syre, hvilket er typisk for Mosels Riesling. Vinhuset er kendt for sin evne til at producere vine med en fantastisk balance mellem frugtighed, mineralitet og syre, hvilket giver deres vine en unik karakter. Vinmarkerne passes efter bæredygtige og naturlige metoder, med stor vægt på at bevare og fremme den unikke terroir i Saar-dalen.

Weingut Peter Lauer er også kendt for at vinene ofte kan ældes i mange år og udvikle sig med kompleksitet og dybde over tid. De producerer en bred vifte af vine, fra tørre til søde stilarter, og deres vine er kendt for at have en fremragende evne til at udtrykke Saars karakteristiske stil i glasset.

Find Peter Lauers vine her