Vinmiddag på Arti’kok
Fredag d. 30. okt. kl. 18.30
Vinmiddag med 9 vine fra Vinselskabet Connaisseur og 8 retter i 4 serveringer fra Arti’kok.
Pris kun 695,-
Denne aften skal vi smage vine fra Italien og Tyskland som alle er nøje udvalgt til menuen fra Arti’kok.
Tilmelding på info@vinselskabet-connaisseur.dk – Skriv Arti’kok i emnefeltet og hvor mange deltagere.
FORRETTER:
Vegetar forårsruller stegt i rispapir m svampe, nudler, kål, forårsløg og vege-”fars” m satay- og sød chilisauce.
Cremet og tomatiseret fiskesuppe m stegt hvid fisk, crudite af kål og æble samt urteolie.
Lyngrøget andebryst m tranebær- og valnøddesalat
VINE TIL FORRETTER:
Forret 1: Carl Loewen, Riesling Quant 2019, Mosel
Forret 2: Carl Loewen, Maximin Klosterlay, Erste Lage Riesling 2019, enkeltmark, Mosel
Forret 3: Domenico Clerico, “Visadi” Langhe DOC Dolcetto 2018, Piemonte
HOVEDRETTER:
Kalveculotte m glace og braiserede oksekæber m sauce af braiseringslagen, stegte svampe, grov kartoffelmos, balsamico glaserede rødbeder, og pastinakker braiseret m timian
VINE TIL HOVEDRETTER:
Domenico Clerico, Barolo 2016 DOCG, Piemonte
Podere Ruggeri Corsini, Barolo Bussia 2016 DOCG, enkeltmark, Piemonte
Podere Ruggeri Corsini, Albarossa, Autenzio 2017 DOC, Piemonte
Podere Ruggeri Corsini, Armujan Superiore Barbera D’Alba 2016 DOC, Piemonte
OSTE
Unika knas samt Brie de Meaux med oliventapanade og sprøde brød.
VINE TIL OSTE:
Domenico Clerico, “Trevigne” Barbera d’Alba, 2017 DOC, Piemonte
Carl Loewen, Laurentiuslay, Erste Lage, Riesling Spätlese, 2019, Mosel
DESSERT
Græskar tærte m flødeskum og kandiserede nødder.
VIN TIL DESSERT:
Samme som ostevin 2
Adresse: Arti’kok, Hvidovrevej 92, 2650 Hvidovre