Vinmiddag på Arti´kok med riesling i fokus
Fredag d. 5. april holder vi vinmiddag med riesling i fokus. Dette gør vi sammen med H Vin og Arti´kok. Denne aften skal vi smage riesling fra os og H vin, som alle er nøje udvalgt til menuen fra Arti’kok.
Vinmiddagen består af 10 hvidvine, samt 10 retter i 5 serveringer.
VELKOMST
Rejebrød
VIN TIL VELKOMST
Petri Herxheimer - Riesling Brut Sekt
FORRETTER
- Fransk løgsuppe på oksefond garneret med ostebrød
- Blæksprutte stegt med hvidløg, citron og persille, samt grøn salat med sprød cous-cous
- Andebryst carpaccio - hyben-saltet og lyngrøget fra Nørre Søby med vindruesalat og balsamico
VINE TIL FORRETTER
Carl Loewen - Quant 2022, Mosel, Tyskland
Petri Kallstadter - Saumagen Alte Reben 2018 (bruges også til mellemret)
Weingut Klosterhof - Brauneberger Klostergarten, Spätlese "Leni" 2022, Mosel, Tyskland
Petri Herxheimer - Himmelreich Spätlese 2020
MELLEMRET
- “Fish without chips” sauce tartare og kold, grov ærtepure
VIN TIL MELLEMRET
Weingut Dr. Wagner - Saarburger Laurentius Monopole Kabinett 2021
HOVEDRETTER
- Langtidsbraiserede spoleben med ovnstegte kartofler, grillet kål, æblechutney og gulerods puré
VINE TIL HOVEDRETTER
Carl Loewen - Laurentiuslay, Erste Lage, Alte Reben trocken, 2021, Mosel, Tyskland
Petri Kallstadter - Saumagen Spätlese 2019
OST
- Vesterhavsost m oliven og gedeost i olie fra Tebstrup med bagte peberfrugter og sprødt brød
VIN TIL OST
Carl Loewen - Ritsch, ''Auslese'' Erste Lage, 2022, Mosel, Tyskland (bruges også til dessert)
DESSERTER
- Hvid chokolademousse med mango gele
- Brownie med appelsin-filet og vanille-flødeskum
VIN TIL DESSERT
Petri Herxheimer - Honigsack Eiswein 2012
Hvor & hvornår
Fredag d. 5. april kl. 18.00
Nygårds Plads 3a
2605 Brøndby
(2 min. gang fra Brøndbyøster St.)
Pris kun 850,-
Ring til Arti'kok på telefon 36750741 og bestil bord allerede nu eller via nedenstående link, hvor du vælger 5. april kl. 18.00 og skriver Rieslingaften i kommentaren.